تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - کلمپه کرمانی | طباخی سنتی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

کلمپه کرمانی | طباخی سنتی

جمعه 15 خرداد 1388   11:20 ق.ظ



مواد لازم:

روغن جامد 54875487 2 پیمانه
آرد سفید گندم 54875487 5 پیمانه
زرده تخم مرغ 54875487 2 عدد
شیر پاستوریزه 54875487 1 پیمانه
بیکینگ پودر 54875487 یک دوم قاشق چای خوری
کنجد 54875487 مقداری برای تزیین

طرز تهیه:

روغن را ذوب کرده و با آرد مخلوط کنید. زرده ی تخم مرغ ها 54875487 را با همزن بزنید. سپس همراه با شیر 54875487 و بیکینگ پودر به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. در صورتی که خمیر شل بود، کمی آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید. در این فاصله، خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید، با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد قالب بزنید.

روی یکی از لایه ها به اندازه ی یک گردوی کوچک از مخلوط خرما (مواد لازم و طرز تهیه این مخلوط در زیر آمده است) قرار دهید . دایره ی دیگری از خمیر را روی آن قرار دهید. لبه های خمیر را به هم فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبد و بادست خمیر را پیچ دهید و با مهر شیرینی پزی روی آن را نقش بزنید. کمی کنجد 54875487 روی آن بپاشید. شیرینی ها را داخل سینی شیرینی پزی قرار داده و در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت 20-15 دقیقه قرار دهید، تا پخته و کمی طلایی شود. سپس از فر خارج کنید.

مواد لازم برای مخلوط خرما:

خرما 54875487 500 گرم
روغن جامد 54875487 یک دوم پیمانه
گلاب 54875487 مقداری

طرز تهیه:

 54875487خرم ا را پوست گرفته،هسته ی آن را جدا کنید و در غذا سازه پوره کنید. روغن و گلاب را نیز به خرما اضافه کنید. (گلاب به حدی باشد که مایه شل نشود)


 54875487


نوشته شده توسط : Cook Book