تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - کشک کدو، غذای کرمانی | طباخی سنتی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

کشک کدو، غذای کرمانی | طباخی سنتی

جمعه 15 خرداد 1388   11:20 ق.ظ

این غذا از جمله غذاهای محلی کرمان و منبع پروتئین، آهن، کلسیم و روی می باشد، بنابراین خوراکی مناسب برای نوجوانان است.



انرژی کل: 2300 کیلوکالری
مواد لازم برای 6-4 نفر:

کشک 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 1 پیمانه
کدو سبز 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 750 گرم (10 عدد متوسط)
پیاز داغ 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 2 قاشق غذاخوری
سیر داغ، نعنا داغ 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 به میزان لازم
فیله گوجه فرنگی 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 4 عدد
پودر مغز گردو 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 برای تزیین
نمک، فلفل، زردچوبه 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 به میزان لازم
روغن 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 به میزان لازم

طرز تهیه:
شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.

نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید.
سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند
بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.
مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.


نوشته شده توسط : Cook Book